minusta

Mukavaa että olet löytänyt tänne!

Olen Minna Nygård, joogaopettaja, äiti, vaimo ja pitkä lista muuta. Opiskelin hatha joogaopettajaksi (RYT 200) Tukholmassa Yogayamassa 2016, olen kouluttautunut siellä myös raskausjoogaopettajaksi ja opiskellut pranayamaa. 

 

Elämä on jatkuvaa muutosta, sekä järisyttäviä muutoksia että sellaisia joita emme edes huomaa. Jotta voisimme myös kehittyä meidän täytyy välillä pysähtyä ja miettiä, tarkastella tilannetta jossa olemme juuri nyt ja muistuttaa itseämme siitä että meillä on valinta. Voimme valita miten suhtaudumme siihen mitä meille on tapahtunut ja vapaus valita miten edetä.

 

Keho, mieli ja sielu ovat kaikki osa meitä, mutta pidämme niitä usein erillään. Joogan kautta pyrimme yhdistämään ne ja luomaan tasapainoa. Ne osa-alueet joita harjoitamme joogatunnilla; asana, pranayama ja meditaatio ovat kaikki polkuja tai apuvälineitä joilla pyrimme löytämään joogan ytimen, eli jatkuvan ajatusten ja tunteiden virran pysäyttämisen jotta voisimme olla tässä hetkessä ja yhteydessä kaikkeen. Nämä voivat olla pieniä pilkahduksia mielen hiljaisuuteen ja kirkkauteen, hetki jolloin voi vapautua jokapäiväisestä stressistä. 

 

Me kaikki olemme tällä tiellä loppuelämän ja joogan avulla löydän sisäisen rauhan ja kirkkauden vähän useammin ja helpommin. Minulle tämä on elämäntyyli ja haluan jakaa sitä tietoa mitä minulla on sinun kanssasi.   

 

Namaste

Minna Yogini